today betting odds oddstake football dropping odds and tips

DOGAĐAJI PO MJERI Toggle

Dinner in the Sky skupina je stručnjaka koja osmišljava jedinstvene događaje za koje inspiraciju nalazi u oblacima…

 

Posebno iskustvo, u ponudi od Monaka do Las Vegasa, Dinner in the sky, sada je dostupno i u Hrvatskoj. Luksuzan stol može primiti 22 ljudi koji dijele jedinstveno iskustvo na 50 metara visine. ”Plovidba” iznad uobičajenog donosi sasvim novu perspektivu kod lansiranja proizvoda, press konferencija, korporativnih angažmana i zabava. Sky platforma savršena je za svakog tko želi uobičajen događaj ili sastanak pretvoriti u čaroban trenutak koji se događa jednom u životu, a ostavlja trajan dojam na njihove goste. Otkrijte četvrtu dimenziju doživljavanja marke uz ovaj blistav i uzbudljiv koncept!

UGOVORENI DOGAĐAJI

Profilirajte svoju marku istinski zadivljujućim promidžbenim aktivnostima i pobudite neviđeno zanimanje javnosti kako biste postigli glavne ciljeve. Ova dinamična i zabavna ponuda omogućuje klijentima da osmisle nezaboravan doživljaj marke putem integracije proizvoda koja goste uključuje u relevantan i značajan kontekst. Sky platforma plijeni pozornost nadaleko i naširoko kao najoriginalniji reklamni plakat na nebu!
Dinner in the Sky će osmisliti, nadgledati i provesti vaš spektakularan događaj od početne ideje do kraja. Naš dizajnerski tim prilagodit će stol kako bi vam omogućio jedinstven koncept po mjeri te dodatno osmisliti i dostaviti infrastrukturu na tlu uključujući nadstrešnice, tematske rekvizite, brending, rasvjetu, zvuk, audiovizualnu opremu i ispuniti ostale posebne zahtjeve.

Dinner in the Sky, Concert in the Sky, Sport in the Sky, Fashion in the Sky, Poker in the Sky…vaša mašta nema granica.

ShutDown