today betting odds oddstake football dropping odds and tips

CIJENE NAJAM Toggle

ODREĐIVANJE CIJENA

Cijene se temelje na korporativnom i/ili privatnom najmu po danu (8 sati) s popustima za dodatni najam. Svaki je najam prilagođen ciljevima klijenta. Cijene su predmet izmjena ovisno o razdoblju, lokaciji i stilu događaja. Cijene ne uključuju PDV.

Naknade za mjesto događaja

Naknade za mjesto događaja razlikuju se ovisno o gradu, lokaciji, politici lokalnog vijeća i dobu godine. Dinner in the Sky otvoren je za korištenje lokacije klijenta, a ako to nije slučaj, spreman je pomoći u pronalasku idealnog mjesta za vaš događaj. Mi pregovaramo o mjestu događaja u ime klijenta te rukovoditeljima pružamo sve informacije i dokumente.

Pojedinosti događaja (po izboru)

Priprema i dostava hrane i pića:

Dinner in the Sky surađuje s partnerima, tvrtkama za pripremu i dostavu hrane i pića, ali otvorena je za rad s tvrtkom za pripremu i dostavu hrane i pića po želji klijenta. Cijena po osobi ovisi o izboru jelovnika i ponudi pića.

Brendiranje:

Dinner in the Sky u mogućnosti je prilagoditi marku u skladu sa željama klijenta. Mogućnosti uključuju krov, krovne reklamne panele, površinu stola, sjedala, pojaseve, naslone za glavu i banere na donjoj strani stola. Ponuda na zahtjev.

Oprema za događaj:

Svaki je događaj drugačiji od prethodnog i prilagođen kako bi se postigao poseban doživljaj kod gostiju u skladu s prigodom. Dinner in the Sky omogućuje širok raspon opreme za događaje, uključujući zvuk, rasvjetu, nadstrešnice, crveni tepih, umjetnu travu, najam luksuznog toaleta, itd. Ponuda na zahtjev.

Popis cijena najma platforme Dinner in the Sky za 2014.

– Najam DITS platforme s 22 sjedala za goste, radni dan 8h @7’900 EUR/dan
– Tehnički tim od 4 osobe za postavljanje (4h x 4 osobe) @25 EUR/h = 400 EUR
– Tehnički tim od 4 osobe za radni dan (8h x 4 osobe) @25 EUR/h = 800 EUR
– Tehnički tim od 4 osobe za rastavljanje (4h x 4 osobe) @25 EUR/h = 400 EUR
– Prijevoz DITS platforme na mjesto događaja => Treba se potvrditi
– Troškovi hotela i pripreme i dostave hrane i pića za 4 osobe u tehničkom timu => Klijent treba potvrditi ili omogućiti
– Najam 120-tonske dizalice => Klijent treba potvrditi ili omogućiti

* PDV koji se primjenjuje nije uključen

 

Više informacija i upita na:

ShutDown