today betting odds oddstake football dropping odds and tips

Dinner in the Sky® Zagreb, svibanj 2015. Toggle

U uskoj suradnji s hotelom Westin Zagreb, svjetski poznati događaj Dinner in the Sky® otvara svoja vrata u hrvatskom glavnom gradu na nekoliko dana u svibnju 2015.

 

Dinner in the Sky Zagreb

 

Predstavljeni diljem kontinenata, ideja i koncept događaja Dinner in the Sky® nude nezaboravno iskustvo fine dininga u zraku – uz ekskluzivnu atmosferu, nezaboravan pogled i kuhinju najboljih chefova.

Događaj će se održati ispred hotela Westin Zagreb gdje će tim stručnjaka podignuti stol za 22 ljudi na visinu od 50 metara, uz prisutnost gostujućeg chefa i poslugu u sredini stola i omogućit će vam jedinstven i poseban obrok koji možete podijeliti s obitelji i prijateljima. Riječ je o zaista jedinstvenom gastronomskom doživljaju!

Događaj će ugostiti najbolje chefove iz Hrvatske i inozemstva. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj za stanovnike i posjetitelje Zagreba.

 

 


 

Dinner in the Sky® Zagreb 2015. tim chefova

Sasu Laukkonen Dinner in the Sky

Šef kuhinje ”iz srca”, SASU LAUKKONEN rođen je 1975. godine u Helsinkiju. Nakon 15 godina rada u ugostiteljstvu, 15. listopada 2010. otvorio je novi restoran u Eiri u Helsinkiju pod nazivom CHEF & SOMMELIER. Sasu je usredotočen na organski i divlji uzgoj te koristi prirodne sastojke i fairtrade sastojke.
Njegov je restoran donio dvije stvari na helsinšku ugostiteljsku scenu: mogućnost organskog obroka i domaću kuhinju u opuštenoj atmosferi.

Chef & Sommelier dobio je jednu MICHELINOVU ZVJEZDICU 2014. godine.

Njegova kuhinja je ambiciozna, čista okusa, domaća i originalna – u skladu s njegovim svjetonazorom, a dolazi iz srca budući da je Sasu uglavnom samouki kuhar. Ono što želi postići je finesse-dining (izraz koji koristi i slijedi): osobnu, otvorenu i modernu kuhinju, ambijent i uslugu svakodnevno i stalno.
Sasuov rad u zadnjih 17 godina uključuje različita radna iskustva u Finskoj i izvan Finske, poslove, praksu i kulinarska natjecanja. Hrana je njegov interes već neko vrijeme i stoga poprilično mnogo vremena provodi s njom i oko nje.

chefetsommelier.fi/

Tomislav Hruban Dinner in the Sky

TOMISLAV HRUBAN izvršni je šef kuhinje hotela Westin Zagreb. Tomislav započinje svoju karijeru u obiteljskom restoranu koji je otvorio njegov djed 1968. i prenio ljubav, strast i fascinaciju hranom i kuhanjem na Tomislava koji potom nastavlja obiteljsku tradiciju. Od najranije dobi, još kao četverogodišnji dječak, Tomislav je učio pripremati palačinke te kaže: „Kao i svako dijete, prvo sam radio palačinke, a pristup štednjaku za mene je bio veliki izazov.”
Nakon stručnog obrazovanja te vođenja obiteljskog restorana, Tomislav je započeo karijeru u hotelu Shreaton Zagreb. Tada je i usavršio svoje kulinarsko-umjetničke vještine sudjelujući u tečaju rezbarenja voća i povrća koji je vodio Xiang Wang.
Karijeru nastavlja u Westinu pridruživši se Odjelu hrane i pića 2005. godine. Zahvaljujući svojoj stučnosti, talentu za detalje, ali i direktnom i jednostavnom odnosu prema domaćoj i međunarodnoj kuhinji, dobio je nadimak ”Jamie
Oliver Balkana”.
Godine 2008. Tomislav osvaja Hrvatski kulinarski kup, osvojivši nagradu “Kristalna kuhača” u tri kategorije: predjelo, glavno jelo i desert. Godine 2009. Tomislav sudjeluje u natjecanju za ZLATNOG KUHARA Balkana. Unatoč jakoj konkurenciji iz devet zemalja – Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Grčke, Turske, Rumunjske, Crne Gore i Cipra – Tomislav se pokazao najboljim i njegove izvedbe nacionalnih jela, s “tajnim sastojcima”, osigurale su mu laskavu titulu “Zlatnog kuhara Balkana”.
Brojne nagrade i priznanja uslijedili su nakon ovog razdoblja te je hotel Westin Zagreb, gdje je Tomislav zaposlen kao izvršni šef kuhinje, ponosan na njegovo umijeće vrhunske kuhinje i ljubav prema kuhanju.

Nagrade i priznanja Tomislava Hrubana:

  • “Hrvatski kulinarski kup”, 2008. – 1. mjesto
  • Dobitnik tri “Kristalne kuhače” u 2008.
  • “Zlatni kuhar Balkana”, 2009.
  • Međunarodno natjecanje “Battle for the Dragon 2008.“ Wales – brončana medalja
  • “Svjetski kulinarski kup“ Luxembourg – dvije brončane medalje
  • IKA “Kulinarska Olimpijada“ Erfurt – dvije brončane medalje

www.hotelwestinzagreb.com


 

  Mjesto događaja

 

  • The Westin Zagreb
  • Ulica Izidora Kršnjavog 1, 10000 Zagreb

  Chefovi / Datumi

 

  • Sasu Laukkonen: 21. svibnja, 22. svibnja 2015.
  • Tomislav Hruban: 23. svibnja – 31. svibnja 2015.

 


 

Zlatni partner

Dinner in the Sky Macallan


 

Dinner in the Sky® Zagreb 2015. paketi

Možete birati između 5 različitih paketa, ovisno o jelovniku i trajanju događaja. Za posebne zahtjeve, privatne ili korporativne događaje uključujući VIP salon, kontaktirajte nas na !

 

Brunch in the Sky®

 

Dinner in the Sky Zagreb

Uključuje:

  • Podizanje sa svjetski poznatim restoranom Dinner in the Sky®
  • Brunch meni => vidi više
  • Bezalkoholna pića
  • Kavu ili čaj
  • Pjenušac

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 40 min
  • Dolazak 30 min ranije

 


 

Lunch in the Sky®

 

Uključuje:

  • Podizanje sa svjetski poznatim restoranom Dinner in the Sky®
  • Ručak u tri slijeda => vidi više
  • Bezalkoholna pića
  • Bijelo vino, crveno vino, pivo

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 40 min
  • Dolazak 30 min ranije
Dinner in the Sky Zagreb

 


 

Wine tasting in the Sky®

 

Dinner in the Sky Zagreb

Uključuje:

  • Podizanje sa svjetski poznatim restoranom Dinner in the Sky®
  • Degustaciju 4 vrste vina
  • Zakusku => vidi više
  • Vodu

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 40 min
  • Dolazak 30 min ranije

 


 

Westin in the Sky

 

Uključuje:

  • Podizanje sa svjetski poznatim restoranom Dinner in the Sky®
  • Ručak u tri slijeda => vidi više
  • Bezalkoholna pića
  • Bijelo vino, crveno vino, pivo

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 40 min
  • Dolazak 30 min ranije
Dinner in the Sky Zagreb

 


 

Dinner in the Sky®

 

Uključuje:

  • Podizanje sa svjetski poznatim restoranom Dinner in the Sky®
  • Večeru u 5 slijedova => vidi više
  • Bezalkoholna pića
  • Pjenušac
  • Bijelo vino, crveno vino, pivo
  • Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 70 min
  • Dolazak 30 min ranije
Dinner in the Sky Zagreb


 

Cocktail in the Sky®

 

Dinner in the Sky Zagreb

Uključuje:

  • Podizanje sa svjetski poznatim restoranom Dinner in the Sky®
  • Alkoholni ili bezalkoholni koktel
  • Zakusku => vidi više
  • Vodu

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 20 min
  • Dolazak 30 min ranije

 


 

Partneri

logonew2

Medijski Partneri

Media partners Dinner in the Sky


 

Dojmovi naših gostiju

Lyn Coveleski Fisher

SAD

Spektakularno sam se provela na ”Lunch in the Sky”! Odmah bih to ponovila! Hrana je bila odlična, to doista nisam očekivala, a osoblje je bilo divno! Hvala na predivnom iskustvu – bio je to vrhunac tri tjedna koja sam provela u Hrvatskoj i Sloveniji! To je također bio moj zadnji dan, stoga je to bio izvrstan završetak putovanja koje je ionako bilo veličanstveno!

Nikolina Ivicina

Hrvatska

Savršena atrakcija… hvala još jedanput na odličnom iskustvu, nadam se da ćete doći i u Zadar (Srednja Dalmacija)

Ljubica Skitnica

Hrvatska

Pili smo šampanjac i jeli kamenice i bilo je odlično! Jučer je bio zadnji dan, no nadam se da ću to ponoviti.
Hvala vam!


 

Kako doživjeti Dinner in the Sky® ?

 

Opcija A

   Odaberite paket

 

                

   Kupite poklon bon

 

                

   Darujte poklon bon

 

                

   Zamijenite poklon bon

 

                

   Uživajte u svom obroku

 

 

 

 

Opcija B

   Odaberite paket

 

                

   Kupite ulaznice

 

                

   Uživajte u svom obroku

 

 

 

 


 

  Važni uvjeti

 

  • Gost mora biti visok najmanje 1.50 m
  • Gost mlađi od 18 godina mora biti u pratnji odrasle osobe
  • Pristup je omogućen osobama koje koriste invalidska kolica i osobama s lakšim invaliditetom
  • Alkohol se ne poslužuje maloljetnicima

 

  Dobro je znati

 

  • Molimo unaprijed navedite vegetarijanski režim prehrane ili alergije
  • Gostima pod utjecajem alkohola neće biti dopušten pristup restoranu Dinner in the Sky zbog sigurnosnih razloga
  • Djeci bez pratnje neće biti dopušteno sudjelovati
  • Molimo dođite najmanje 30 minuta prije navedenog početka
  • Ako zakasnite, vaša rezervacija bit će otkazana bez povrata novca
  • Ne zaboravite ponijeti potvrdu rezervacije

 

  Što ponijeti

 

  • Odjeću u skladu s vremenskim uvjetima
  • Imajte na umu da na 50 m visine vjetar može biti jači nego na tlu te da temperatura može biti niža
  • Ponesite svoje mobilne telefone, fotoaparate i kamere kako biste snimili očaravajuće trenutke svojeg iskustva

 

  Veličina grupe

 

  • Maksimalan broj gostiju na jednom podizanju je 22

 

  Vrijeme

 

  • U slučaju kiše, podizanje će se izvršiti, a hrana posluživati
  • U slučaju vjetra jačeg od 15 m/s ili nevremena, podizanja će se odgoditi ili otkazati
  • Podizanja se mogu otkazati ili poništiti neposredno prije početka zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta

 

  Sigurnost

 

Dinner in the Sky® proizvod je koji je razvio Events in the Sky u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.
Svojim klijentima želimo pružiti najekskluzivnije iskustvo ikada zamišljeno na potpuno siguran način. Svi su naši koncepti dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112. Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV. Ova opsesija sigurnošću vjerojatno je jedan od razloga zašto se Dinner in the Sky® trenutačno odvija u više od 40 zemalja te ima službena ovlaštenja zemalja s najstrožim pravilima kao što su SAD, Kanada, Australija, Južnoafrička Republika, itd.

 

Rezervirajte sada

 

ShutDown