today betting odds oddstake football dropping odds and tips

Dinner in the Sky® Zagreb, lipanj 2014. Toggle

Dinner in the Sky® Zagreb održao se od 11. do 15. lipnja 2014.

©KovaZg photography
 

Dinner in the Sky® Zagreb otvorio je svoja vrata u lipnju 2014. na samo 5 dana, od 11. do 15. lipnja, kako bi svima zainteresiranima predstavio jedinstveni Dinner in the Sky® doživljaj. Tih dana Dinner in the Sky® doživljaj nudio se zajedno s jedinstvenim kulinarskim užitkom – u centru Zagreba. Stol s 22 ljudi na visinu od 50 metara postavio je tim stručnjaka, a gostima i njihovim prijateljima omogućena je zasigurno najposebnija večera njihovog života.
 
Događaj je tijekom 5 dana ugostio jednog od najboljih chefova u Hrvatskoj i na Balkanu. Tijekom večernjih događaja, chef se osobno pridružio gostima na visini od 50 metara te posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta je ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvorila nezaboravan doživljaj

 

Dinner in the Sky® Zagreb Chef

Dinner in the Sky Tomislav HrubanDinner in the Sky Westin Zagreb

Tomislav Hruban

Tomislav Hruban je izvršni šef kuhinje The Westin Zagreb Hotela. Tomislav započinje svoju karijeru u obiteljskom restoranu, kojeg je otvorio njegov djed 1968., koji je prenio ljubav, strast i fascinaciju hranom i kuhanjem na Tomislava, koji potom nastavlja obiteljsku tradiciju. Od najranije dobi, jos kao četverogodišnji dječak, Tomislav je učio i pripremati palačinke te kaže: “Kao i svako dijete, prvo sam radio palačinke i pristup štednjaku za mene je bio veliki izazov tada.”

Nakon stručnog obrazovanja te vođenja obiteljskog restorana, Tomislav je započeo karijeru u Shreaton Zagreb Hotelu. Tada je i usavršio i vještinu kulinarske artistike sudjelujući, pod mentorstvom Xiang Wanga. Pridružio se Odjelu hrane i pića hotela The Westin Zagreb 2005. godine. Zahvaljujući svojoj stučnosti, talentu za detalje, ali i direktnom i neposrednom odnosu prema domaćoj i međunarodnoj kuhinji, dobio je nadimak “Jamie Oliver Balkana”.

2008. godine Tomislav osvaja Hrvatski kulinarski kup, osvojivši nagradu “Kristalna kuhača” u tri kategorije: predjelo, glavno jelo i desert. 2009. Tomislav pristupa natjecanju za Zlatnog kuhara Balkana. Usprkos jakoj konkurenciji iz devet zemalja – Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Grčka, Turska, Rumunjska, Crna Gora i Cipar – Tomislav se pokazao najboljim i njegove izvedbe nacionalnih jela, s njegovim “tajnim sastojcima” osigurale su mu laskavu titulu “Zlatnog kuhara Balkana”.

Brojne nagrade i priznanja su uslijedile nakon ovog razdoblja te je The Westin Zagreb Hotel, gdje je Tomislav zaposlen izvršni šef kuhinje, ponosan na njegovo umijeće vrhunske kuhinje i ljubavi prema kuhanju.

Tomislav Hruban, nagrade i priznanja:

  • „Hrvatski kulinarski kup”, 2008. – osvojeno 1. mjesto
  • Dobitnik tri „Kristalne kuhače” u 2008.
  • „Zlatni kuhar Balkana”, 2009.
  • Međunarodno natjecanje „Battle for the Dragon 2008.“ Wales – brončana medalja
  • „Svjetski kulinarski kup“ Luxembourg – dvije brončane medalje
  • IKA „Kulinarska Olimpijada“ Erfurt – dvije brončane medalje

www.hotelwestinzagreb.com

 

Dinner in the Sky® Zagreb Barmen

Dinner in the Sky Zoran SurlaDinner in the Sky Westin Zagreb

Zoran Surla

Zoran Surla jedan je od najboljih koktel majstora i barmena u Hrvatskoj. U Zoranovo umijeće spravljanja vrhunskih koktela možete se uvjeriti ukoliko posjetite Diana Bar u vrhunskom zagrebačkom hotelu, The Westin Zagreb.
Zoran započinje svoju karijeru 1994. godine, nakon završenog stručnog obrazovanja, u hotelu Inter Continental, Zagreb. Obzirom da mu je zanimanje barmena poziv, ali i ljubav, Zoran od početka karijere upornim radom te edukacijom radi na usavršavanju svojih vještina. Sudjeluje na brojnim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima barmena te osvaja visoka mjesta. Kao kruna natjecateljske karijere je titula najboljeg hrvatskog barmena 2003. te nastup na Svjetskom prvenstvu barmena u Sevilli.

Umijećem u spravljanju koktela osvojio je brojne domaće i strane zvijezde, među kojima i Richarda Gerea, Gerarda Depardieua, Armanda Assantea, Piercea Brosnana…

Zoran je danas barmen u Diana baru i osim svojeg posla i umijeća kojim oduševljava brojne goste The Westin Zagreba, prenosi ljubav prema poslu te tajne posla i umijeće, putem raznih edukacija i treninga, na ostale kolege iz odjela.
Povremeno je član stručnog žirija na natjecanjima barmena u Hrvatskoj te je u svojstvu delegata Hrvatske sekcije barmena obišao širom svijeta svjetska prvenstva barmena.

Obrazovanje, edukacije i nagrade:

  • 1994. Ugostiteljska škola, Zagreb
  • 1998. Hotel Inter-Continental London
  • 2000. Punchbowl Hotel, Sydney Australija
  • 2002. International Bartenders Association San Giulio, Milano Italy
  • 2003. Najbolji hrvatski barmen
  • 2010. Diplomirao na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

www.hotelwestinzagreb.com

 

Partneri

logonew2

 

Dinner in the Sky® Zagreb Paketi

Možete birati između 5 različitih paketa, ovisno o jelovniku i trajanju događaja. Za posebne zahtjeve, mogućnosti dobivanja poklon bonova, privatne ili korporativne događaje uključujući VIP salon, kontaktirajte nas na !

Brunch in the Sky® € 39,-

Događaji će se održati u 10:00 i 11:00 sati

Uključuje:

  • Kompozicija svježe rezanog vocas kanadskim palacinkama i sirupom od agave
  • Pileci supreme punjen listovima špinata s rattatouilleom, zelenom šparogom i laganim umakom od šumskih gljiva
  • Bezalkoholna pića

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 40 min
  • Dolazak 30 min ranije

Lunch in the Sky® € 59,-

Događaji će se održati u 12:00, 13:00 i 14:00 sati

Uključuje:

  • Terinna od piletine aromatizirana konjakom sa salatnim buketom, umakom od brusnica i prepecencem od crnih maslina
  • Jadranska škarpina na umaku od pjenušca i rižotu od šafrana, s garniturom od zelenih šparoga, obogacena ekstradjevicanskim maslinovim uljem
  • Cheesecake dekonstrukcija sa coulisom od šumskog voca
  • Vino i bezalkoholna pića

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 40 min
  • Dolazak 30 min ranije

Champagne in the Sky® € 29,-

Događaji će se održati u 15:20, 16:00 i 16:40 sati

Uključuje:

  • Crostini s granuliranim sirom, šunkom i mladom rotkvicom
  • Caprese snack s kavijarom od barikiranog octa
  • Pjenušac

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 20 min
  • Dolazak 30 min ranije

 

Dinner in the Sky® € 99,- sa chefom dana

Događaji će se održati u 17:30, 19:00, 20:30 i 22:00 sati

Uključuje:

  • Slasni zalogaj „Obatzer“ s aromatiziranim bruschettama
  • Punjena crna lignja s racicima i sa špagetima od povrca, espumom od parmezana i uljem od kopra
  • Svinjski mignoni na fondueu od crnog tartufa, Pommes „Williams“, soule od šparoga, pržena rajcica
  • Slatka rapsodija: Mini proterol s glazurom od karamele, Trostruki cokoladni doživljaj
  • Tijekom večera, chef će se pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i govorio o svojoj hrani i jelovniku. Ova ekskluzivna atmosfera uz izvanrednu hranu i neposredan kontakt sa chefom, ostavit će dugotrajan dojam.
  • Vino i bezalkoholna pića

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 60 min
  • Dolazak 30 min ranije

Cocktail in the Sky® € 29,-

Događaji će se održati u 23:20 i 24:00 sata

Uključuje:

  • Sushi s racicima, avokadom i povrcem, Prhka košarica s pjenicom od patlidžana, Peppadew punjen grckom fetom i ružmarinom
  • Koktel

Vrijeme:

  • Vrijeme provedeno u zraku: 20 min
  • Dolazak 30 min ranije

 

Medijski Partneri

Styria_logo_international 270GASTRO_logo 270

tipTravel-HR2

 

Mjesto događaja

The Westin Zagreb Hotel
Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb 10000
Dinner in the Sky Zagreb
 

Dodatne informacije

Dođite na mjesto događaja najmanje 30 minuta prije vremena svoje rezervacije. Vrijeme također možete provesti u posebnom Dinner in the Sky® VIP salonu i uživati u atmosferi. Ako zakasnite, vaša će rezervacija biti otkazana.
Ne zaboravite ponijeti ispisanu potvrdu rezervacije.
Odijenite se u skladu s vremenom, ali imajte na umu da na 50 m visine vjetar može biti jači nego na tlu te da temperatura može biti niža.
Iz sigurnosnih razloga, morate biti visoki barem 150 cm kako biste uživali u Dinner in the Sky®-u.
Osoblje Dinner in the Sky®-a u mogućnosti je pomoći osobama s invaliditetom da sigurno sudjeluju na događaju.
Prilikom rezervacije ulaznica, molimo navedite poseban način prehrane ili alergije u dodatnom info polju.
Osobe mlađe od 18 godina mogu prisustvovati događaju samo u pratnji odrasle osobe.
 

Sigurnost

Dinner in the Sky® proizvod je koji je razvio Events in the Sky u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.
Svojim klijentima želimo pružiti najekskluzivnije iskustvo ikada zamišljeno na potpuno siguran način. Svi su naši koncepti dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112. Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV. Ova opsesija sigurnošću vjerojatno je jedan od razloga zašto se Dinner in the Sky® trenutačno odvija u više od 40 zemalja te ima službena ovlaštenja zemalja s najstrožim pravilima kao što su SAD, Kanada, Australija, Južnoafrička Republika, itd.

 

ShutDown