today betting odds oddstake football dropping odds and tips

BLOG Toggle

Dinner in the Sky ® London, 2014

PEPSI MAX Australija 2014

Dinner in the Sky® Vilnius 2014

Split, kolovoz 2014 / video

Što se sve znalo događati tijekom Dinner in the Sky®

JJD_DIS_2747
Dinner in the Sky® tim svjedoči svakojakim posebnim trenutcima sa stola i krana.
Jedan od najromantičnijih trenutaka je kad muškarac zaprosi svoju bolju polovicu. Zaručnički se prsten često nalazi skriven, do trenutka prosidbe, ispod poklopca ili pladnja i kada ga konobar podigne, krene prosidba, praćena suzama radosnicama. Tada mladi, netom zaručeni par silno želi što je moguće prije sići na tlo, da se mogu poljubiti, obzirom da su na stolu vezani u sjedalu i poljubac tada nije lako izvediv.

Vjetar na 50 metara visine je nešto jači nego na tlu i poigrava se s gostima. Inače se ne smijete kada u elitnom restoranu dobijete list salate u lice ili kada salvetu ili dekorativnu grančicu kopra otpuše vjetar direktno iz ruku šefa kuhinje ili konobara, Vama na košulju.

Ne događa se često da ružičasti iPhone pada direktno na tlo s 50 metara visine, a da je gošća i dalje sretna, jer se ipak nađe kavalir, njezin dečko, koji trenutno ponudi nabavku novog iPhonea. Unatoč tome što osoblje DITS-a moli goste da paze na svoje stvari sa stola, bilo je slučajeva pada raznih vilica, noževa, čaša, ručnih satova, telefona, novčanika i sličnog.

Šefovi kuhinje, koji se inače “kriju” u svojim kuhinjama, postaju glavne zvijezde i govornici, kada se vinu u vis te inspirativno objašnjavaju svoje tajne kulinarskog umijeća koja se serviraju na DITS stolu te često moraju davati, baš poput pop zvijezda, autograme. Atmosfera na DITS stolu je toliko posebna da šefovi kuhinje često zapjevaju s gostima ili zaplešu s konobaricom.

Mjesto gdje se počelo sa “selfies” – ne zaboravite svoje smartphone i kamere uzeti sa sobom, jer je DITS stol mjesto gdje ćete snimiti prvi selfie sa Zagrebom u pozadini, iz ptičje perspektive.

Europska turneja 2014

Europska turneja 2014 posjetit će Zagreb i Split!

DITS EUROPEAN TOUR 2014

ShutDown